Bismillahirrahmanirrahhim sebagai pembuka kata.

Selamat Datang ke blog saya yang tak seberapa ni.Bukan untuk menunjuk apa yang ada cuma sekadar untuk berkonsi beberapa cerita dan sebagai satu coretan kenangan buat diri saya sendiri dimasa hadapan.Boleh panggil saya Ain!!Umur 27 tahun (2015).Selamat berkenalan semua... =)


Terima kasih kerana sudi membaca.

Wednesday, 1 January 2014

Pemenang simple giveaway july - dec bagi bulan disember

Assalamualaikum,


Alhamdulillah.Dah berakhir sudah giveaway ni. Terima kasih kepada yang join dan yang sokong giveaway ni sepanjang ianya berlangsung.. Thanks korang..dan nak minta maaf jugak jika sepanjang giveaway ni saya ada buat silap. Alhamdulillah semua pemenang yang tuntut hadiah dengan saya, saya dah tunaikan. Kalau ada yang tak dapat lagi bagitau ea. Tapi memang semua saya dah bagi. Mungkin ada yang tak sampai lagi ke.

Ok. Untuk pemenang terakhir ni macam biasa saya guna random.org..
TAHNIAH....
Pemenang-pemenang mestilah memberi details anda kepada saya di moonstar.nia@gmail.com.

Untuk barangan pos

Nama:
Email:
Link GA:
No telefon:
Alamat:

Untuk topup

Nama:
Link GA:
Email:
Jenis kad prabayar (DG/Maxis/Celcom):

Pemenang

Topup RM5x2

1. 5 - http://fattytissue.blogspot.com/2013/07/simple-giveaway-july-dec.html
2. 31 - http://masnayli.blogspot.com/2013/07/simple-giveaway-july-dec.html

Keychain Sabah
1. 42 - http://colourfulofainilife.blogspot.com/2013/08/simple-giveaway-july-dec.html


Tempoh tuntutan hadiah adalah dari tarikh 1st Januari 2014 hingga 7 Januari 2014.

Senarai peserta boleh lihat disini Senarai peserta

Sekian...

TAMAT

2 comments: