Bismillahirrahmanirrahhim sebagai pembuka kata.

Selamat Datang ke blog saya yang tak seberapa ni.Bukan untuk menunjuk apa yang ada cuma sekadar untuk berkonsi beberapa cerita dan sebagai satu coretan kenangan buat diri saya sendiri dimasa hadapan.Boleh panggil saya Ain!!Umur 27 tahun (2015).Selamat berkenalan semua... =)


Terima kasih kerana sudi membaca.

Monday, 21 September 2015

Mencari agen dropship baju kurung, jubah dan blouse

Assalamualaikum.

Huh.Lame tak menulis. Busy2..Sekarang busy meniaga dan uruskan pindah rumah.. Jadi tak sempat nak update blog.huhuhu.Alhamdulillah sekarang dah ada agen sendiri. Jadi memang diorg membantu untuk jual baju2 yang super duper cantik ni.
Tapi nak tambahkan lagi.Ni bagi yang betul2 nak tambahkan pendapatan. Bukan yang nak join sebab nak beli baju untuk diri sendiri pastu nak dapat murah, dan bukan yang saje2 nak survey. Ni saya betul2 nak cari yang memang nak cari duit..

Senang je. Hanya perlu iklan kan shj. Gambar, stok, pos semua pihak kami yang buat. Yang ni bukan agen atas agen ye. Bagi harga pastu korang pandai2 mark up sendiri. Ni harga semua agen dapat komisen sama. Korang boleh stalk agen lain tengok harga komisen sama ke x..Komisen antara rm10 hingga rm50. Banyak tak?

Nak tau design2 baju boleh pi fb NI . Klik sahaja.Yang nak cuci mata pun boleh.

Ade lagi. Setiap bulan agen yang jual plg banyak yang melebihi rm1000 hasil jualan kita bagi hadiah.

Sape nak boleh terus wassup/tele. Senang terus masukkan dlm group.

Jom tambah pendapatan.. Yang rajin boleh untung 2k hingga 5k sebulan. Saya pernah dapat macam tu jadi anda pun boleh.

Itu je

Wasalam.
1 comment: