Bismillahirrahmanirrahhim sebagai pembuka kata.

Selamat Datang ke blog saya yang tak seberapa ni.Bukan untuk menunjuk apa yang ada cuma sekadar untuk berkonsi beberapa cerita dan sebagai satu coretan kenangan buat diri saya sendiri dimasa hadapan.Boleh panggil saya Ain!!Umur 27 tahun (2015).Selamat berkenalan semua... =)


Terima kasih kerana sudi membaca.

Wednesday, 10 December 2014

Shopping RM1212 di Lazada Malaysia [Contest]

Assalamualaikum,

 Lazada Malaysia akan mengadakan Online Revolution Lazada pada 12 December 2014 iaitu 12 hari sebelum perayaan Krismas. Lazada akan menawarkan promosi menarik serta tawaran eksklusif untuk pelbagai kategori selama 24 jam. Dapatkan apa yang anda inginkan musim cuti ini, dari telefon bimbit, tablet dan peralatan elektronik hinggalah ke fesyen, barangan rumah, alat permainan dan peralatan sukan.

Sempena ONLINE REVOLUTION LAZADA ni, lazada malaysia ada buat contest untuk para blogger semua. Dengan RM1212 ape yang korang rasa korang nak beli kat online shopping lazada. Dengan jumlah banyak tu mau rambang mata nak mencari sebab bermacam2 yang best2 ada kat online store lazada ni. Banyak tu RM1212. Jadi my wishlist saya nak macam bawah ni:

Item: Baby Carrier HXB-063-Red
Harga: RM49.00
Pilih ni sebab senang nanti nak dukung baby. Yang bestnye bila boleh dukung depan atau belakang.


Sumber gambar dari lazada.com.my. Klik gambar untuk tahu details.

Item: SRC6 Stroller Sweet Cheery
Harga: RM829
Pilih ni sebab memang dah lama dah teringin. Boleh gabungkan dengan car seat scr7. Tu yang best tu.
Sumber gambar dari lazada.com.my. Klik gambar untuk tahu details.

Item: Spectra 3 Electric Breast Pump
Harga: RM315
Pilih ni sebab nanti senang nak guna bila nak cepat. 



Sumber gambar dari lazada.com.my. Klik gambar untuk tahu details.

Semua barang yang saya nak semua untuk baby. Betul la kan orang kata bila dah ada anak ni semua benda fikir dia dulu. Jadi kat lazada malaysia memang banyak pilihan. Lagi senang sebab ada kategori toys, kids and babies kat website lazada tu untuk memudahkan lagi ibu2 macam saya ni nak cari barang best untuk anak2. Kalau boleh semua nak tapi syarat contest kena pilih barang bawah dari RM1212. Jadi itu jela barang yang memang saya teringin sangat. 

JUMLAH KESELURUHAN : RM1193

 Bagi sesiapa yang nak join contest ni boleh klik banner kat bawah ni.


Hadiah2 untuk para pemenang ialah:

Tempat Pertama : RM 200 Cash
Tempat Kedua     : RM 150 Cash
Tempat Ketiga     : RM 100 Cash
Tempat Keempat: RM 50 Cash
 2 x RM50 shopping voucher.     

Tarikh tamat : 12 Disember 2014

Itu je. Semoga ada rezeki untuk saya dan anak. In shaa allah moga ade rezeki untuk korang jugak..... amin ya rabb.... =)




2 comments:

  1. Wow.... ada wang RM1212 terus ingat pasal barangan untuk baby ya, Moga berjaya ya....

    ReplyDelete