Bismillahirrahmanirrahhim sebagai pembuka kata.

Selamat Datang ke blog saya yang tak seberapa ni.Bukan untuk menunjuk apa yang ada cuma sekadar untuk berkonsi beberapa cerita dan sebagai satu coretan kenangan buat diri saya sendiri dimasa hadapan.Boleh panggil saya Ain!!Umur 27 tahun (2015).Selamat berkenalan semua... =)


Terima kasih kerana sudi membaca.

Wednesday, 25 June 2014

Ketuk-Ketuk Aidilfitri Giveaways by D'nialicious Cakehouse

Assalamualaikum,

Jom join giveaway yang awesome ni..Nak2 lagi dah nak masuk ramadhan. Jadi mari meriah kan lagi sebelum syawal menjelang. Lagipun special prize untuk orang ganu. Of cos la saya join. Hihi.Harap2 ade rezeki.Amin...

Sape2 nak join leh click banner yang cantik ni...

Nak tahu lebih lanjut pasal company ni dan kuih raya yang ade beserta harga boleh pi sini

Giveaway ni akan berlangsung dari 24 June 2014 hingga 7 Julai 2014.

HADIAH UNTUK PEMENANG

Special price untuk warga Terengganu Kita!
1st prize : 2 kotak biskut dan 1 kek lapis( worth RM 70++!)
2nd prize : 1 kotak biskut dan 1 kek lapis(worth RM 40++!)Negeri-negeri lain jangan risau!!2 orang dari setiap negeri akan mendapat sekotak biskut raya dari stokis ketuk-ketuk aidilfitri yang bernilai sehingga RM30 setiap seorang.

Contoh2 hadiah.



Terliur tengok kuih raya ni.

Okie itu je...

2 comments:

  1. singgah dari giveaway yg same.. btw gud luck and salam kenal..

    http://awansamudera.blogspot.com/2014/06/ketuk-ketuk-aidilfitri-giveaways-by.html

    ReplyDelete
  2. singgah dari segmen yang sama

    http://eurukaseven.blogspot.com/2014/07/ketuk-ketuk-aidilfitri-giveaways.html

    ReplyDelete