Bismillahirrahmanirrahhim sebagai pembuka kata.

Selamat Datang ke blog saya yang tak seberapa ni.Bukan untuk menunjuk apa yang ada cuma sekadar untuk berkonsi beberapa cerita dan sebagai satu coretan kenangan buat diri saya sendiri dimasa hadapan.Boleh panggil saya Ain!!Umur 27 tahun (2015).Selamat berkenalan semua... =)


Terima kasih kerana sudi membaca.

Friday, 13 February 2015

Hadiah giveaway dari blogger vitaminhouz.com

Assalamualaikum,

Seperti yang sedia maklum, saya de bagitau baru2 ni de barang rahsia sampai kat rumah. Tu la dia hadiah menang giveaway special mama & bayi yang dianjurkan oleh blogger vitaminhouz.com kak mashitah. Menang 1st prize hadiah super duper awesome. Ni la hadiah paling mahal yang pernah saya menang sepanjang berblog ni. Saya dapat hadiah breast pump autumnz. Saya nak ucap alhamdulillah di atas rezeki ni dan kepada kak mashitah yang telah memilih saya sebagai pemenang. Memang best sanagt breast pump ni. Sangat2. Tak tahu dah nak cakap camne. Nanti la in shaa allah saya buat review pasal breast pump ni ea.



Okie. Itu jer....

Wasalam

2 comments:

  1. Tahniah..pasti ianya jadi sangat berguna kan :)

    ReplyDelete
  2. Tahniah! Moga murah rezeki dan banyak susu ibu.

    ReplyDelete